Huis verkocht

In de winter van 2012 begin ik meer en meer aan het idee te wennen m'n mooie Drentse huisje te verkopen en de wereld te gaan verkennen.

Nu eens niet op de fiets, maar veel luxueuzer dit keer: met een camper!

Hierin zal ik het aangename met het zalig niets doen verenigen, en me overgeven aan de gedachte dat de wereld op het gaspedaal aan m'n voeten ligt.

Dakloos

Tijdens mijn vakantie in Frankrijk zit ik te borrelen met vrienden. Om half 10 's avonds word ik gebeld door de makelaar: je huis is verkocht! Binnen een week! In iets benevelde toestand geloof ik 'm niet. Pas de volgende ochtend dringt het tot me door dat ik vanaf 16 juli 2012 dakloos ben!

Het draaiboek

Al in Frankrijk begin ik met het maken van een draaiboek. De komende 7 (!) weken zullen in het teken staan van opruimen, regelen, plannen en m'n huisraad verkopen. Snel maar alles op Marktplaats dan. Uiteindelijk heb ik daar ook de meeste dingen gekocht, dus nu krijgen ze een derde leven. Wat ik niet meer kan gebruiken breng ik naar de Kringloop, waar sommige dingen zelfs aan hun 7e leven beginnen....

Het einde van een tijdperk

Uiteindelijk heb ik mijn laatste gasten uitgezwaaid, nadat ik 6 jaar in mijn huis een B&B heb gerund.

Nu werd het tijd voor een nieuwe stap. Zonder spijt, maar wel met een beetje weemoed heb ik de kamers opgeruimd. Een afgesloten periode, met veel mooie herinneringen.

Maar dan besef je opeens dat je dakloos bent....

Over die periode, het gestoei met instanties én de oplossing die ik vond om als zgn digitale nomade te gaan leven, maar ook over mijn ervaringen met betrekking tot het rijden in een camper, m'n belevenissen onderweg en de do's en don'ts tijdens het reizen geef ik lezingen.

Neem hiervoor contact op via: 

info@boropreis.nl