Toch weer verder

Gepubliceerd op 17 januari 2020 om 23:34

Och mensen wat hebben jullie toch allemaal lief en meelevend gereageerd. Het heeft me heel goed gedaan en het hielp me over de eerste schrik heen.

Maar de volgende dag moest ik aan de bak om ervoor te zorgen dat er dingen in gang werden gezet om me van die ongezellige plek te halen.

3 verzekeringsmaatschappijen hebben zich gebogen over mijn probleem en de oplossingen varieerden van een oplegger met m'n camper erop en ik erachteraan met de ambulance, tot de camper laten staan en ik naar huis.
Na een aantal weken zou ik 'm dan weer ophalen.

Maar ze kwamen er uiteindelijk op uit dat de handigste manier om mij tóch de reis te laten voortzetten was, dat een vriend uit Holland hierheen zou vliegen.
Hij zou mij dan met de camper naar vrienden in Altea, zo'n 600 km zuidelijker, brengen zodat ik niet meer alleen zou zijn en ik daar verder zou kunnen genezen.

En zo heeft ieder nadeel weer z'n voordeel want de vriend kwam donderdag in Spanje aan en vandaag reden we gezellig samen naar het zuiden. 

De vrienden in Altea hadden inmiddels een prima plek voor me gereserveerd op de camping en diezelfde vrienden regelden ook een heel smakelijk etentje vanavond, zodat 't een heel gezellige afsluiting van de reis werd.

Dus ik heb me nu, na 2 zeer aangename dagen, geïnstalleerd in Altea en ik ben m'n vrienden die me de afgelopen 2 dagen geholpen hebben om m'n reis te kunnen vervolgen natuurlijk enorm dankbaar.

De voet is al een beetje aan 't slinken en inmiddels kan ik door het vele leunen op m'n gezonde been, de draaitrap van Badr Hari verbeteren.

Het weer is mooi, het dorp is gezellig en er waren en zijn fijne vrienden om me heen: kortom het kon allemaal véél slechter.

Voorlopig blijft dit dus nog even m'n standplaats.
Zodra ik weer verder ga reizen horen jullie weer van me.

Want de reis naar Marokko gaat, zoals het er nu naar uitziet, door hoor!
Nogmaals bedankt voor jullie lieve en hartelijke berichtjes en telefoontjes!

Reactie plaatsen

Reacties

Ineke
4 jaar geleden

Betty gelukkig toch een positieve wending aan alle narigheid. Laat je lekker verwennen door je vrienden en dan op weg naar Marokko. Hou je taai en voor straks veel plezier met de voortzetting van je reis.

Frederike Nicolette
4 jaar geleden

Och jee Betty,wat lezen we nu.....jeetje joh....jij beleefd ook altyd wat zo.
Gelukkig zijn er dan de mensen op je pad,wat een rijkdom!
Vanaf deze kant ,neem je tyd om te genezen en we blijven het met alle liefde volgen....BETERSCHAP🍀🌻
Frederike & Nicolette

Gerie
4 jaar geleden

We zijn super blij voor je en wat een lieve vrienden heb jij!

Colette
4 jaar geleden

Wat ben je toch een die hard woman, top te lezen dat de reis waarschijnlijk toch door gaat 👍🏽

Bea
4 jaar geleden

Dat heb je super geregeld Betty! Geniet nu maar even van de vrienden om je heen. Beterschap!

Anne van Deutekom
4 jaar geleden

Hoi Betty
Wat een goede berichten en dat je het zo hebt weten op te lossen.
Je kunt na de rust bij de vrienden weer lekker genieten van de reis, veel plezier

Esther
4 jaar geleden

Jeetje, lees alles nu pas, je mails zaten in de spambox. Wat super fijn dat alles nu geregeld is. Heerlijk zulke vrienden en verzekeringsmaatschappijen:)
Nu zorgen dat die voet weer slinkt en dat je erop vooruit kunt. Beterschap!

Veel plezierxx

Jan en Joke Mol
4 jaar geleden

Hallo Betty,
Wat heb jij toch een stel lieve vrienden om je heen, die altijd weer een oplossing hebben. We wensen je voorspoedig herstel en hopen dat alles door kan gaan zoals de planning was. Sterkte, succes en liefs van ons 💖😎💋