Stroomloos

Gepubliceerd op 2 mei 2019 om 14:10

Het was de huishoudaccu.

Ik heb al m'n vrouwelijke charme in de strijd moeten gooien bij de dealer, maar omdat die positief meedacht is 't gelukt om 'm even tussendoor te vervangen.
Voor diegenen die niet camperen: een huishoudaccu is een belangrijk element op de momenten dat er geen 220 volt voorhanden is, en dat wil nogal eens gebeuren op de plekken waar ik overnacht.
Dan houdt dat onderdeel m'n verlichting gaande, kan ik water tappen en douchen en hoef ik dus niet met vieze voeten naar bed.
En als de weersverwachting voor dit weekend me niet alsnog noodzaakt om winterbanden aan te schaffen vertrek ik zaterdag of zondag.
Jullie horen weer van me!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Stef
5 jaar geleden

Kijk dat is de spirit.
Niet opgeven.
Fijjjjjjjjjjjjjne vakantie en kom goed weer terug.

Anne van Deutekom
5 jaar geleden

Ik hoop dat je kunt vertrekken en dat je aardig weer hebt. Hier voorspellen ze voor de komende week ook niet veel goeds, wij zijn naar huis gegaan, we hadden toch afspraken en zijn we eerder gegaan, voor het komende weekend wordt het erg koud. Jammer hoor, bij ons op de camping is een vlieger festival, jammer hoor met deze koude. Ik hoop dat je accu in orde komt en vertrekken kan. Goede reis en groetjes Anne

Ine
5 jaar geleden

You go girl! Net terug uit la douce France, dus nu pas al je updates gelezen, ja, een camping zonder WiFi kan eigenlijk niet meer?.. hele goede reis en mooie avonturen toegewenst, we wachten op je mooie foto's