Via Rhona en Avignon

Gepubliceerd op 17 september 2021 om 21:19

Gisterenavond noodweer, vanmorgen stralende zon. Maar m'n tentje weerstond het natuurgeweld en ik heb er heerlijk in geslapen.

Dus na m'n inmiddels reguliere ontbijt (croissant en pain au chocolat) vertrok ik richting Avignon, via opnieuw een mooi fietspad, de Via Rhona.

Op het moment dat ik een foto van de Rhone stond te maken, werd ik aangesproken door een man, naar later bleek een fotograaf.

Hij maakt voor het regionale dagblad een reportage om de Via Rhona te promoten en vroeg of ik een stukje wilde fietsen, zodat hij een foto kon maken.
Ja natuurlijk! Leuk!
De foto's worden opgestuurd, dus ik ben benieuwd.

Om 5 uur reed ik Avignon binnen.

Weer zo'n prachtige Franse stad met veel sfeer.
Nadat ik m'n tentje had opgezet ben ik de stad in gegaan, en nu zit ik lekker met een zwoele temperatuur en live muziek op de achtergrond te dineren en zie het flaneren langzaam op gang komen.

Heerlijk land!


Reactie plaatsen

Reacties

Netty
3 jaar geleden

Wat een prachtige foto's weer. Geweldig dat je nu weer een fotograaf tegenkomt. Alsof het zo moest zijn. En gelukkig weer mooi weer!!!

Reemi Wentzel
3 jaar geleden

Oh Bor, wat een prachtig, tantalizing fietspad langs dat meer, of is het een rivier? .... oei..oei...

Th. J G. Wijk van Leur
3 jaar geleden

Wat ben je weer goed bezig, en nu kom je weer in de regionale krant te staan. Zo word je nog beroemd eerst de ANWB en nu dit. Maar genietse en houd het droog.

Esther
3 jaar geleden

Mooie foto's.....mooie verhalen...mooi mens....

Sue en Dick Ridder
3 jaar geleden

Jeetje Bor je bent écht een BN-er aan het worden! Of is het een BF-er?
En wát een mooie foto's weer!
Ben helemaal jaloers! We komen gauw die kant op!

Anne van Deutekom
3 jaar geleden

Zit je op de eerste of de tweede camping, het zand of het grind? En is het er ook zo heet? Voor mij is Avignon alleen maar hitte. Veel plezier Betty